Prima mea paine fara framintare, a fost un succes. Am folosit reteta aparuta in New York Times in 2006, modificata putin in ceea ce priveste cantitatea totala de aluat, raportul de hidratare, precum si prin adaugarea de maia alaturi de o cantitate mica de drojdie de bere instant. www.nytimes.com/2006/11/08/dining/08mini.html?_r=1&em&ex=1163480400&en=0590a772d20ea67a&ei=5087%0 A iesit o paine de 1200 g, pufoasa si cu mult doritul gust de "umed" pe care il aveau painile de odinioara, care erau facute la tara in cuptoare cu lemne.
Eu sint initiatorul, teoreticianul si cel cu ideile, gospodina (sotia) ma mai ajuta si ea! La paine doar, ca la restul le face aproape pe toate singura!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.