Se pare ca ar fi painea cea mai apreciata de catre cunoscatori. Aici sint pozate doua paini care depasesc cu putin 1 Kg/buc si au in componenta pe linga obisnuita faina tip 650 si faina de griu integral si de secara. Am mai adaugat de asemenea seminte de floarea-soarelui si de in. Exterioul l-am "pudrat" cu tarite fina. Am folosit o hidratare de 67% (apa + kefir). As vrea sa pot multumi tuturor autorilor dupa care m-am inspirat, insa sint cam multi ca sa-i pot insira aici! Cu toate ca am piatra pentru copt, le-am copt dupa cum v-ati putut da seama in tavite de cozonac. Am folosit bine-nteles si tavita pentru aburi in primele 15 min. Am crezut ca voi obtine un gust mai bun datorita combinatiei de fainuri, insa nu mi s-a parut mai bun decit data trecuta cind am folosit o reteta doar din faina alba tip 650! Cu toate acestea, ramine o paine valoroasa in comparatie cu painile din comert "umflate" cu tot felul de chimicale (cu mici exceptii)
poză 2-26.05.2012
poză 3-26.05.2012
poză 4-26.05.2012
poză 5-26.05.2012
Paine cu maia, cu adaos de faina de secara, si cu hidratare 64%
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: ioan26
Mesaj:
ioan26
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Acest album nu are incă nici un comentariu.