Citind despre aceasta bautura intr-adevar miraculoasa, am decis sa-mi achizitionez si eu o cultura pentru a ma convinge daca lucrurile stau asa sau sint mai degraba exagerari. Asta se intimpla cam prin 2008. De atunci nu mi-a lipsit de la casa acest ceai fermentat si pot sa afirm ca lucrurile stau intocmai cum sint descrise pe diverse saituri, care abunda in laude la adresa virtutilor acestei ciuperci! Daca aveti indoieli, procedati ca si mine: nu mai intrebati in stinga sau in dreapta, ci apucati-va de treaba si convingeti-va si voi! Un lucru interesant pe care nu stiu daca il cunosc multi (si eu l-am aflat destul de recent) se pare ca nu acidul glucuronic este componenta valoroasa care confera virtutile vindecatoare ale acestei ciuperci asa cum inca multi afirma si ca nici nu ar contine cantitati mari de vitamine din complexul B. Asadar inca nu a aparut o explicatie stiintifica viabila care sa justifice efectele benefice asupra sanatatii in general. Continua deci sa ramina invaluita in mister!... kombucha-research.com/myths/index.htm PRETUIESTE-TI SANATATEA !!!
Felicitari! in copilarie consumam sucul obtinut de la chefir de apa. Delicios. Din pacate parintii au renuntat la cultura.Ne poti ajuta cu un pui de Kombucha sau alt ceva?
Ma poti contacta pe adresa de mail mada_t2007@yahoo.com
Multumesc.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Ma poti contacta pe adresa de mail mada_t2007@yahoo.com
Multumesc.