Cu totii cred ca ati auzit de aceasta bautura din lapte fermentat. Este superioara kefirului care se gaseste in comert, mai ales datorita bacteriilor benefice care se gasesc in numar mult mai mare in kefirul de casa decit in cel de comert. Pe unele saituri este numit kefir caucazian, iar pe alte saituri kefir tibetan. Este acelasi kefir care produce fermentarea laptelui si care se deosebeste de kefirul de apa. Importanta se pare ca nu ar fi neaparat originea lui ci mai degraba efectele pe care acesta le are asupra sanatatii noastre! Hotarindu-va sa folositi si voi acest "dar divin" veti sti cu siguranta ce contine comparativ cu iaurtul sau kefirul pe care le cumparati din magazin, facute de diversi producatori, folosind "diverse" ingrediente dubioase si numai de ei stiute! PRETUIESTE-TI SANATATEA !!!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.