Am "scos la lumina" si acest tip de paine cu Biga. Am utilizat reteta din:www.papillesetpupilles.fr/2005/10/pain-pugliese.html/ Rezultatul a fost o paine mult mai buna si mai aromata decit simpla paine cu drojdie de bere care fermenteaza imediat dupa combinarea tuturor ingredientelor. Putea fi insa putin mai alveolata! Rezultat: Caut inca painea ideala! Voi ati gasit-o?
Pain pugliese-A
Pain Pugliese-B
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: ioan26
Mesaj:
ioan26
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Acest album nu are incă nici un comentariu.